Lunchen bij Annelies

Opeens staat ze weer in mijn leven. Ik had haar een jaartje of twintig niet meer gezien. Enthousiast als altijd zocht ze contact met me via Hyves. Annelies was destijds een goede vriendin van me. Grootste lol vroeger: stappen, gitaar spelen, zingen en diepe gesprekken. Afgelopen woensdag heb ik haar thuis opgezocht. Ze had een lekkere lunch voor ons beiden klaargemaakt en terwijl we van deze lunch genoten, hadden we tijd om ‘even’ bij te praten. Daar zaten we dan als twee ‘oudjes’ herinneringen van vroeger op te halen… Een leuke bezigheid. Natuurlijk waren het niet zo close gesprekken als vroeger, maar had wel het gevoel dat het klikte. Na ruim 20 jaar borrelt er wel een dualistisch gevoel op: Je kent haar, maar je kent haar niet. In twintig jaar kan er immers heel veel veranderen. Hoog tijd dus om die andere kant van Annelies te leren kennen.
Frappant dat zij ook in het creatieve vak zit. Annelies is kunstenares. We zullen elkaar in de toekomst vast en zeker inspireren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *