Nieuwe Beelden

Zo nu en dan hoor je als fotograaf je (online) portfolio te verversen. Nieuwe beelden erbij. Selecteren vind ik altijd één van de moeilijkste dingen. En daarna nog in de juiste volgorde zetten. Die volgorde is minstens even belangrijk. Erachter komen dat sommige beelden niet in die sequentie passen en je selectie weer aanpassen. Een intensieve bezigheid, louter op gevoel. Mijn gevoel.
“My portraits are more about me than they are about the people I photograph” – Richard Avedon.
Bij elk beeld vraag ik me af ‘of het wel bij mijn fotografie past’. Het resultaat is dus iets heel persoonlijks. Dit is mijn werk… and I love it!
Met dank aan Bircan, Demy, Emma, Gina, Jaqueline, Kim, Leontine, Malka, Manuela, Marit, Marja, Marleen, Marlies, Nathalie, Nikki, Nurcan, Patty B., Patty K., Sabrina, Sharon en een anoniem persoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *