Wachtwoord

Aangifte doen voor mijn omzetbelasting. Wat was mijn wachtwoord ook al weer? Oh ja… **********. Shit, hij pakt niet! Was het met enkele hoofdletters? **********. Pakt alweer niet! Had ik die andere cijfercombinatie gebruikt? **********. Drie keer geprobeerd. Kan nu niet meer inloggen door die beveiliging. Een uurtje wachten.
Geen hoofdletters en met die ene cijfercombinatie **********. Nee, dat is hem ook niet! Met hoofdletters dan?  ********** Nee ook niet! Pfff…. laatste poging **********. Dat is hem niet!
Nieuw wachtwoord aanvragen? Er wordt een persoonlijke vraag gesteld waar ik het antwoord ook niet op weet….
Even bellen naar de Belastingdienst. Een hele vriendelijke dame aan de lijn, die inderdaad kan zien dat ik aardig wat pogingen gedaan heb. Of ik wist dat ik afgelopen januari mijn wachtwoord heb veranderd…. (Dat verklaart een hoop waarom het inloggen niet lukte.) Als ik dat wachtwoord ook niet weet kan ze een nieuwe voor me opsturen per post, met een nieuwe gebruikersnaam. Duurt 10 werkdagen, maar dan ben ik nog op tijd voor mijn aangifte. Maar ik kan ook over een uurtje weer proberen met een ander wachtwoord. Kom ik er dan nog niet achter, kan ik alsnog bellen. Zij zijn tot 20.00 uur bereikbaar.
Tussendoor mijn dochter op halen en opeens schiet het door mijn hoofd. ********** Yes!!! I am in.

2 thoughts on “Wachtwoord”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *