Schone Installatie

Sinds ik Yosemite op mijn MacBook had geïnstalleerd, was ik niet meer tevreden. Mijn Mac kwam steeds trager uit zijn slaapstand. Iets waar ik onder Mavericks geen last van had. Toen het beeldscherm ook nog blokken wel en blokken niet of verkeerd weergaf bij het ‘wakker worden’, besloot ik een cleaninstall te doen. Schone installatie was in mijn geval redelijk snel gedaan. Heel veel instellingen, programma’s en bestanden staan in de cloud en zijn weer makkelijk te herinstalleren. Selecteren wat je wel en wat je niet terug zet. Resultaat: Een opgeruimde mac, die niet alleen bij het wakker worden, maar ook tijdens het werken veel soepeler werkt. Tevreden kijk ik naar mijn beeldscherm.
Een fractie later kijk ik heel even over mijn beeldscherm naar de woonkamer, waar ik me in bevind. Deze is ook toe aan een ‘schone installatie’…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *