Celine

Kinderen fotograferen zijn vaak de leukste opdrachten die je krijgt. Ze zijn meestal onbevreesd en durven zichzelf te zijn voor de camera. Vandaag had ik Celine, een aller-schattigst klantje voor de camera. Telkens wanneer we samen met haar moeder achter het scherm naar de tussentijdse resultaten zaten te kijken, gaf zij aan dat ze weer voor de camera wilde staan. En ze had gelijk… een fotograaf hoort niet achter een scherm te kijken, hij hoort te fotograferen. Dank je Celine voor de leuke shoot!

2 thoughts on “Celine”

  1. Leuke en mooie foto. Wat heb je een laag standpunt gekozen. Doe je dat bewust bij kinderen? Ze voelen zich op deze manier natuurlijk veel groter.

  2. Hoi Peter,
    Dank je voor de complimenten. Wanneer ik fotografeer, schiet ik zelden van bovenaf. Meestal schiet ik vanaf dezelfde hoogte (hoofd) of van een lager standpunt. Bij hele kleine kinderen, zoals deze, moet je dus echt op de grond liggen om een lager standpunt te krijgen. Kinderen voelen zich daardoor niet alleen groter; Ik krijg ook beter ‘contact’ met ze. En dat is waar het bij portretfotografie om draait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *