Smartphone

Een smartphone? Waar heb ik dat voor nodig. Internetten doe ik lekker thuis achter het grote scherm van mijn iMac of desnoods op mijn notebook. Een camera? Op je telefoon? Heb ik toch helemaal niet nodig. Ik heb hier thuis zat camera’s staan.
En nu heb ik er dan toch eindelijk ééntje in mijn bezit. Internet, mail en een camera. Maar ook het verslavende Wordfeud, ontspannende Angry Birds en 24 uur per dag bereikbaar zijn door middel van push-berichten, via Google Talk, Facebook Messenger of de chatfunctie van Wordfeud. Het apparaat vreet stroom. Waar mijn vorige mobiel voldeed met 1 lading per week, moet deze zeker om de dag worden opgeladen.
Meest gebruikte apps: Facebook, Linkedin, Twitter en Wordfeud. Maar het leukste vind ik toch wel de camera met aardig wat functies. Natuurlijk is de kwaliteit niet hoogstaand en is het vooral een ‘mooi weer’-camera. Maar het is wel fijn en handig om (bijna) altijd een camera bij je te hebben. En oh ja…. ik kan er ook nog mee bellen!

2 thoughts on “Smartphone”

  1. Qua prijs viel de smartphone wel mee. Vergelijkbaar met een goedkoop compactje. Maar ik geef toe dat het een apparaat met veel compromissen is, zoals ik al in mijn blog beschreven heb. Maar de apps maken het een geinig toestel, dat veel verder gaat dan een telefoon met camera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *