Pixum Fotoboeken

Enige tijd geleden kreeg ik het verzoek van Pixum om hun fotoboeken te testen. Ik kende Pixum nog niet, maar Google is your friend. Pixum is van origine een Duits bedrijf en een belangrijke speler op de online fotoservice markt.
Mijn persoonlijke eindconclusie over Pixum: Voor professionele doeleinden zou ik persoonlijk niet voor een fotoboek van Pixum kiezen. Het bedrijf is een goedkope aanbieder van fotoproducten, die niet aan mijn (hoge) eisen voldoen.
Pixum richt zich ook niet zo zeer op de professionele fotografische markt. Het is sterk gericht op de consumentenmarkt. Voor privégebruik (vakantie- en/of familiealbums) is het wellicht wel een interessantere aanbieder van foto-albums. Mocht een album niet helemaal naar wens zijn, dan kun je hier rekenen op een fijne klantenservice. Een uitgebreid verslag van het fotoalbum-test kun je hier vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *