Coffee

Home »  Coffee

Voordat ik met een shoot begin, heb ik meestal eerst een koffie momentje. Niet alleen om de shoot samen door te nemen, maar vooral om over niet-fotografie-gerelateerde-dingen te praten. Een ontspannen rust momentje, waar je elkaar beter leert kennen. Soms heb ik een camera in de buurt liggen, vaak ook niet. De koffie warmt mijn handen op en geeft me energie. Het is mijn zen momentje om me mentaal voor te bereiden.
Daarnaast houd ik ook van goede gesprekken. Het liefst onder vier ogen, onder genot van een Nespresso. Mijn favoriete smaak is Ristretto (de zwarte capsule), maar dan niet als een espresso, maar als een lungo. Gewoon zwart of met een klein beetje suiker. Maar ik kan ook van een Volluto (goudkleurige capsule) genieten. Zin om met mij te kletsen over fotografie of andere mooie, belangrijke zaken in het leven? Schroom niet om een afspraak met mij te maken.
Hoe drink jij je koffie het liefst? Zwart, een cappuccino of een latte macchiato? En welke smaak vind jij het lekkerst? Grote kans dat je voor mijn camera komt te staan voor een Coffee Portrait.